Saltar a continguts

AMPA Escola Santa Isabel

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

NOTÍCIES

09/02/2009
Marxa Infantil de Regularitat - 29 de març de 2009
Imatge de complement

La Marxa Infantil de Regularitat de Sant Cugat del Vallès consisteix en una passejada per a nens i nenes de 6 a 14 anys que, en parelles, han de recórrer un circuit marcat intentant portar un ritme el més regular possible. La regularitat de cada parella es determina amb els horaris de pas pels diferents controls que estableix l'organització, alguns coneguts amb anterioritat pels participants i d'altres sorpresa.

La Marxa Infantil és una de les activitats més tradicionals de la nostra vila, i no només pel jovent sinó per a tots els pares i col·laboradors que també formen part de La Marxa i la fan possible.

Les parelles participants tenen l?oportunitat de gaudir d'un dia per la Serra de Collserola i obtenir, només pel fet d'inscriure's, una samarreta i un regal. A part d'aquests regals per a tots els nens i nenes es fa un repartiment de premis en funció de la classificació de cada parella, classificació que s'elabora a partir dels temps enregistrats tal i com s'especifica en el reglament de la prova.

Inscripcions: Fins el 26 de març pre-inscripció des de la pàgina d'inscripcions de La Marxa que es troba a la web: www.marxainfantil.cat seguint les instruccions us podeu inscriure al formulari que hi haurà.

Enllaç: www.marxainfantil.cat