Saltar a continguts

AMPA Escola Santa Isabel

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

NOTÍCIES

10/05/2009
La Llei d'educació s'aprova en comissió

El dijous 7-5-09 s'aprovat en comissió.

Aquest serà l'últim tràmit de la normativa si finalment el PP català no demana un dictamen al Consell Consultiu sobre la LEC. La norma té el suport de CiU, PSC i Esquerra, un acord que ha quedat palès en les intervencions dels seus representants en la Comissió. ICV segueix oposant-se al text.

El projecte de llei d'educació de Catalunya (LEC) consensuat per PSC, ERC i CiU, que en alguns dels seus capítols compta amb el suport d'ICV, tanca el debat sobre l'obligació, fixada per un reial decret sobre ensenyances mínimes del Ministeri d'Educació del 2006, que les escoles imparteixin una tercera hora setmanal de castellà o en castellà durant els sis cursos de primària (6-11 anys). El text pactat de la LEC confereix les competències sobre la confecció del
currículum, o sigui les matèries a impartir, i la dedicació horària a la Generalitat i inclou una disposició transitòria en què s'especifica que, mentre no es desenvolupi la llei, seran d'aplicació els decrets d'Educació que deixaven en mans dels centres la potestat d'ampliar la franja de classes en castellà de dues a tres hores setmanals durant el curs 2008-2009.


Mes informacio a http://www.lleieducacio.cat/

Enllaç: Noticia