Saltar a continguts

AMPA Escola Santa Isabel

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

NOTÍCIES

04/06/2009
Cursa d'orientació familiar (OMET)

El proper dia 14 de juny a les 10h del matí al Parc Central (zona C/Josep Vidal i Granés - C/Isidre Nonell) tindrá lloc la Cursa d'Orientació Familiar organitzada per l'OMET.

Si tens entre 6 i 12 anys, anima't i vine amb els teus pares el proper diumenge 14 de juny al Parc Central a la 1a edició de la CURSA D'ORIENTACIÓ EN FAMÍLIA. És molt fàcil i divertit. Has de localitzar el màxim número de fites en el menor temps possible, interpretant un mapa. Hi haurà diferents recorreguts adaptats a les diferents edats. Aquesta cursa es farà per equips de 3 membres (1 adult i 2 nens i/o nenes).
Durant el recorregut haureu de realitzar un seguit de proves relacionades amb l'orientació, així com d'altres que posaran a prova el grau de coneixement i cooperació dels diferents membres de la família.

Les inscripcions es fan a l'OMET. De dilluns a divendres de 10 a 13 i de 17 a 20 hores i dissabtes de 10 a 13 hores. Les places són limitades i per rigurós ordre d'arribada. Data límit 11 de juny (o fins a exhaurir les places)

Anima els teus pares i germans i participeu.
Hi haurà un sorteig de material esportiu!!!!!

ANNEX: Cartell   (jpg )
Enllaç: Més informació