Saltar a continguts

AMPA Escola Santa Isabel

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

NOTÍCIES

23/03/2011
Preparatius Festa de Germanor - Dissabte 30 d'abril

Tal com vam fer l'any passat, estem organitzant tots junts la Festa de Germanor en voltant del valor de l'any de l'escola: EL RESPECTE

Es per això que s'han pensat diverses activitats per fer durant la Festa, sempre que hi contem amb la col·laboració de les famílies.

Activitats per cursos;
P3/P4P5; Respecte pel Medi Ambient / Reciclem
1er; Respecte per les cultures (Cafeteria)
2on; Respecte a la circulació viària
3er; Respecte pels animals
4rt; Respecte pels discapacitats
5è; Respecte en l'esport
6è; Respecte pels companys, professors, pares, famílies i gent gran

Recordeu que l'objectiu es fer participar a totes les famílies en els preparatius i que n'hi hagi activitats adients per els alumnes de totes les edats.
Per poder gaudir tots de la festa, es necessiten grups de responsables per cada activitat, de forma que cada persona no estigui el dia de la Festa més de mitja hora controlant la activitat i també pugui estar amb els seus fills.
Si tens idees, material o contactes per qualsevol dels temes proposats (o penses en altres temes...), posat en contacte amb el delegat de curs o amb l'AMPA tan aviat com puguis. Al taulell de l?escola tens un llistat amb els responsables.

Estem preparant també un "mercadillo" solidari per intercanviar joguines, dvd's, vídeos, llibres,...Si teniu material que aportar, si us plau porteu-lo a l'escola. Tots el diners que es facin, els donarem per una causa solidaria.