Saltar a continguts

AMPA Escola Santa Isabel

Navegació

 
 

Menú principal

COMUNITAT QUE APRÈN

INTRODUCCIÓ

El passat dimarts 3 de febrer va tenir lloc la primera reunió de la Comunitat que Aprèn, oberta a totes les mares i pares del col·legi.

En aquesta reunió, l'equip directiu ens va presentar la idea del projecte. Es tracta de crear un espai obert de diàleg sobre temes pedagògics que afecten el projecte educatiu de l'escola. D'aquesta manera, els pares podem conèixer, d'una banda, com s'està treballant en temes concrets amb els alumnes, així com quina és la filosofia de fons, i d'altra banda es poden debatre temes que afectin el futur, ja que ens trobem en un món globalitzat i canviant, que requereix un esforç d'adaptació per part de tots.

Es tracta d'un projecte innovador, que pretén unir pares i professors en la responsabilitat complexa de l'educació dels nostres fills, els quals en són els principals beneficiats. A més, s'aprofitarà l'última part de les reunions per exposar temes pràctics de funcionament que afectin un curs en concret.

Si algun pare o mare esta interessat en el projecte i no va poder venir, encara és a temps d'apuntar-se. La següent reunió està prevista per al dimarts 17 de març, de 19h a 20.30h.

Els pares i mares que no hi puguin assistir poden facilitar el seu correu electrònic i mantenir-se també informats.

Si alguna família desitja proposar algun tema, pot fer-ho a través dels pares responsables que assisteixen a les reunions. A la web de l'AMPA es pot consultar un resum de cada reunió efectuada.

Resum 3a reunió. 21 d'abril

La Comunitat que Aprèn es va reunir el 21 d'abril en la seva tercera sessió, en aquest cas dedicada al treball de les competències bàsiques en l'entorn familiar.

La sessió va consistir en una dinàmica de treball en la qual els participants, dividits en petits grups de treball, van pensar al voltant d'uns objectes domèstics corrents, sobre les possibilitats de treball de les competències bàsiques a casa.

Us recordem que podeu trobar més informació sobre l'activitat d'aquest grup de participació a la web de l'escola.

Document  ( B)
Resum 2a reunió. 17 març 2009

Consulteu aquí el resum fet per una de les mares assistents a la Comunitat que Aprèn.

Moltes gràcies per la feina feta !

Document  (pdf 56.68KB)
Resum reunió 3 Febrer 2009

...

Document  ( B)
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats