Saltar a continguts

AMPA Escola Santa Isabel

Navegació

 
 

Menú principal

COMUNICACIÓ

Imatge de complement
Objectius

L'objectiu d'aquesta Comissió és oferir el màxim d'informació als membres de l'Associació, tot fomentant la participació i l'eficiència en la consecució d'objectius.

Una part de la informació es donarà només a les famílies de l'escola i per això caldrà tenir un usuari/contrasenya que es comunicarà des de AMPA. Si ets de l'escola i vols veura el contingut especial, utilitza CONTACTAR per demanar l'usuari i contrasenya.

Ara volem començar a fer més comunicació a nivell de curs o de classe, es per això que necessitem col·laboradors. Serà una tasca petita i que aportarà gran valor a les famílies per què donarà informació molt propera a l'activitat dels alumnes.
Si t'agradaria participar amb aquesta tasca, contacte amb nosaltres i t'informarem.

Canals de comunicació
Canals utilitzats per l'AMPA

Bàsicament utilitzem la web de l'AMPA, el taulell exterior de l'AMPA, el Butlletí electrònic, circulars, cartells, presencia en Festes, e-mails a col·laboradors i comunicació verbal.

Hem donat d'alta una base de dades a l'Agencia de Protecció de Dades, per enregistrar dades personals de les famílies per tal de contactar amb elles per comunicar informació de l'escola.

També hem signat un contracte perimetral amb l'escola, per tal de rebre les dades personals que les famílies donen a l'escola. Aquestes dades només les podem utilitzar per comunicar noticies del àmbit de l'escola i de l'AMPA.

Document  (pdf 61.92KB)
Manual d'editor
Es molt facil ser editor d'aquesta web !!!

Aquesta web de l'AMPA està feta amb una eina molt potent que l'Ajuntament de Sant Cugat posa a disposició de les Entitats de la ciutat.

Existeix la figura d'Editor de la web, que amb un usuari i contrasenya especials poden afegir continguts de qualsevol tipus.

Necessitem ajuda per mantenir aquesta web amb informació actualitzada. Si t'agrada aquest tema, penses que l'informació es important i vols col·laborar en qualsevol apartat, utilitza CONTACTAR per dir-ho.

T'explicarem breument com funciona i podràs col·laborar des de casa teva.

Anima't !!!

Document  (pdf 137.13KB)
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats