Saltar a continguts

AMPA Escola Santa Isabel

Navegació

 
 

Menú principal

LLIBRES

Imatge de complement
REUTILITZACIÓ DELS LLIBRES DE TEXT

Aquest projecte consisteix a aprofitar d'un any per l'altre alguns dels llibres que els nens utilitzen a classe.

Aquests llibres quedaran incorporats a la biblioteca de l'aula i, per tant, cada nen no els haurà de comprar cada curs.

Creiem que és un projecte molt interessant per les següents raons:
- Suposa un evident estalvi econòmic. Els pares només pagaran el 50% del preu dels llibres. Aquest 50% servirà per renovar els llibres cada tres o quatre anys i reposar els que no estiguin en bon estat.
-Ensenya als nostres fills a respectar els llibres i a tenir cura dels béns comuns.
-Suposa també un estalvi ecològic. Penseu en la quantitat de paper que cada any es llença en forma de llibres en una escola d'uns 400 nens com la nostra.

Es reutilitzen tots els llibres de 3è, 4rt, 5è i 6è excepte els quadernets d'exercicis.

Operativa d'aquest projecte:
1. Durant el mes de juny, cal que els nens de 3r, 4t, 5è i 6è s'emportin els llibres a casa seva i repassin, juntament amb els pares, que no hi ha coses escrites i/o subratllades als seus llibres. Si trobeu alguna cosa escrita us preguem que l'esborreu i que procureu deixar els llibres en el millor estat possible.

2. L'últim dia de curs, tots els llibres dels quatre cursos esmentats es quedaran a l'escola. Els alumnes que necessitin llibres durant l'estiu per fer repàs, els podran sol·licitar en préstec (hi ha uns dies determinats a finals de juny per recollir els llibres i altres al setembre per tornar-los)

3. A l'inici del curs els alumnes d'aquests cursos tindran a la seva aula els llibres ja folrats i numerats. Cada alumne podrà utilitzar durant aquell curs els llibres que se li assignin com si fossin seus i per tant serà també responsable de la conservació dels mateixos.

4. A final de curs els llibres tornaran a quedar a l'aula perquè altres alumnes els puguin tornar a utilitzar el curs següent.

5. Els alumnes que no deixin els llibres en bon estat i/o els maltractin, els hauran de pagar.

6. L'import dels llibres el cobrarà l'AMPA durant el mes de juliol amb un rebut especial.

7. Degut al treball que comporta aquest projecte l'AMPA demana cada any la col?laboració de tots aquells pares i mares que puguin venir la primera setmana de juliol i de setembre a la escola per ajudar a deixar tots els llibres preparats per els alumnes. Les dates es comuniquen cada any a finals de juny.

0 resultats trobats
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats