Saltar a continguts

AMPA Escola Santa Isabel

Navegació

 
 

Menú principal

Presentació

Imatge de complement
Ampliar imatge
Objectiu de l'AMPA
El nostre objectiu principal és la qualitat en l'educació dels nostres fills i filles, en línia amb els objectius de l'escola.

Entenem que, a més a més de col·laborar amb els objectius docents del col·legi, podem oferir el nostre ajut "des de dins" en la relació dels alumnes i llurs famílies en l'entorn de l'escola.

Per a conèixer en detall els Objectius de la nostra Associació, els drets i obligacions dels associats, que és l'Assemblea General, com funciona la Junta Directiva, les funcions dels seus càrrecs i la nostra organització en Comissions, consulta en el següent annex els nostres Estatuts.
Annex: Estatuts de l'AMPA  (pdf 663.27KB)
Imatge de complement
Ampliar imatge
Representem els pares i mares
-En el Consell Escolar, on hi tenim quatre representants per participar en tots aquells aspectes de gestió que ens pertoquen com a estament de l'escola.

-En les institucions educatives o d'altra tipus (Departament d'Educació, Ajuntament, Generalitat, etc)

-En qualsevol lloc o situació en la qual sigui necessària la nostra presència.
Imatge de complement
Ampliar imatge
Associació de pares i mares, oberta a tothom
La nostra AMPA és una associació de pares i mares, oberta a tothom i que serà més operativa quan més quantitat de famílies hi participem.

Existeixen diversos graus de participació en funció de la disponibilitat de cada mare o pare, des de l'assistència puntual a una reunió, l'assistència continuada, la participació esporàdica en algunes tasques o bé la pertinença a l'equip gestor, amb una implicació total.

L'assistència a una reunió de l'AMPA está oberta a tot aquell que vulgui formar part i que està disposat a assistir amb un mínim de compromís.

Com a norma general ens ajuntem cada segon dijous de mes a l'escola a les 20h, però millor consulta l'agenda d'aquesta web per conèixer la data exacte.
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats