Saltar a continguts

AMPA Escola Santa Isabel

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

NOTÍCIES

30/10/2010
12è CROS CIUTAT DE SANT CUGAT.

Apreciats pares i mares,
L'OMET ha fet arribar a l'escola informació d'una activitat esportiva oberta a tots els nens/es de 1r a 6è de primària del municipi que es realitzarà el proper diumenge 14 de novembre.

Es tracta del 12è CROS CIUTAT DE SANT CUGAT. Per a facilitar la difusió i inscripcions per part dels alumnes del centre podeu formalitzar la inscripció a l?escola, en el cas que us interessi que el vostre fill/a participi.

Podeu deixar, vosaltres o el mateix nen/a , la butlleta d'inscripció a la bústia o a la secretaria de PAIDOS al parvulari(amb totes les dades i signada) fins el dimecres 10 de novembre de 17h a 18'30h .
La inscripció i participació en l'activitat és gratuïta; un cop recollides totes les inscripcions les farem arribar als organitzadors.
El divendres 12 de novembre us farem arribar a tots els inscrits a l'activitat el dorsal de la cursa i una notificació amb informació del funcionament i organització del dia del Cros (hora de convocatòria per edats, on us heu d'adreçar a l'arribada...) A continuació us adjuntem un díptic de l'activitat amb més informació de la jornada (horaris de les curses, classificacions, mapa de la zona, butlleta d'inscripció...)


DONAT QUE ENCARA NO ENS HA ARRIBAT LA PUBLICITAT IMPRESSA, US LA FEM ARRIBAR DE MOMENT MITJANÇANT EL CORREU ELECTRÒNIC, I AIXÍ PODEU DISPOSAR DE MÉS TEMPS PER A FER LA INSCRIPCIÓ.


ANNEX: Triptic Inscripció   (pdf )