Saltar a continguts

AMPA Escola Santa Isabel

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 

Menú principal

NOTÍCIES

23/03/2011
Trobada educació i esport: dissabte 9 d'abril 11h

Benvolguts,

Ens plau convidar-vos el dissabte 9 d'abril d'11:00h a 13:00h, a la Sala Auditori de la Casa de Cultura de Sant Cugat es durà a terme una trobada entre representants del món acadèmic, famílies i entitats de Sant Cugat per parlar sobre educació i esport. Organitzada pel Club Karate Sant Cugat amb la col·laboració de la Coordinadora d?Entitats Esportives i l'Institut de la Infància i de l'Ajuntament de Sant Cugat. Tot plegat emmarcat sota el títol:"Triangle per l'educació: escola, família i amics".
Els convidats per participar en aquesta taula rodona són:

- Tomàs Piere, Professor de la Facultat d'Educació de la UAB.
- Pilar Arsequell, psicopedagoga.
- Veronica Brostein, directora de l' Institut de la Infància de Barcelona.
- Joana Casteleiro, dinamitzadora del PEE de l'Ajuntament de Sant Cugat.
- Lourdes Llorente, presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat.
- Carles Arias, tècnic esportiu i coordinador del Karate Escolar a Sant Cugat del CKSC.

Aquesta xerrada està dirigida a les mares i pares de Sant Cugat; a les associacions com les AMPAs dels centres educatius, independentment de si són públiques, concertades o privades; a entitats de caire social; i a educadors del món acadèmic i esportiu de la ciutat.

Per una banda, amb aquesta trobada es pretén establir diàleg entre els actors principals (família, escola i amics) que intervenen en el procés d'aprenentatge dels més joves, tenint sempre en compte la rellevància dels protagonistes: els nens i joves de Sant Cugat.
Per altra banda, es vol aprofitar la trobada entre aquests actors per a compartir experiències relacionades amb l'aprenentatge i l'esport al municipi. Tot plegat, emmarcat dins d'iniciatives de treball en xarxa i cooperació entre diferents sectors i àmbits socials i culturals del poble.

Aquesta activitat formativa i informativa és oberta a tothom sense cap mena de cost. A més, les mares i pares que tinguin nens petits podran deixar els seus fills a la "ludoteca"", a la Sala de Cos 1. Aquest és un servei, que ofereix l'Institut de la Infància per atendre als nens mentre els pares assisteixen a la xerrada també és gratuït.

S'adjunta programa i descripció de l'activitat. Preguem confirmeu la vostra assistència a carlesarias@entrenakarate.com

ANNEX: Programa   (pdf )